RKVV Schijf verlengt samenwerking met 'Van Meer Schoenen'

De komende 3 jaar zal Van Meer Schoenen in Sprundel  RKVV Schijf weer voorzien van tenues en trainingsmaterialen. Daarnaast is er vanaf komend seizoen een nieuwe RKVV Schijf kledinglijn beschikbaar bij Van Meer schoenen.  De kleur voor de kledinglijn hebben jullie zelf mogen bepalen via facebook en  is zwart/grijs  geworden. Bovendien zijn de t-shirts nu ook verkrijgbaar in dames modellen.   De lijn zal beschikbaar zijn vanaf het begin van het nieuwe seizoen en ieder lid zal 25% korting krijgen op de artikelen uit de lijn. Bij deze avlast de prijzen met korting van enkele artikelen uit de nieuwe kledinglijn:
Kledingstuk Jeugd Senioren
Polyester Trainingsjack € 20,95 € 24.75
Polyester Trainingsbroek € 16,45 € 20,25
Sweater € 24,75 € 28,45
T-shirt € 18,75 € 22.45
Voetbaltas € 28,45 € 33,75

Daarnaast kan je  natuurlijk ook terecht bij van Meer schoenen voor een nieuw paar voetbalschoenen of scheenbeschermers want Van Meer Schoenen heeft, sinds haar verbouwing vorig jaar, een uitgebreid aanbod in voetbalschoenen van o.a. de merken Adidas, Nike en Puma. Leden van RKVV Schijf ontvangen het gehele jaar door 10% korting op voetbalschoenen en voetbalaccessoires; op de topmodellen van Adidas en Puma, respectievelijk de Copa Mundial en de Puma King, ontvang je zelfs standaard 20% korting.
Kortom, redenen genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te gaan nemen bij Van Meer Schoenen:  zij dragen RKVV Schijf een warm hart toe.
“Van Meer Schoenen uw voetbalspecialist in de regio!!!”

Sponsoren

schijf.eu
DGD Administratie- en Belastingadviseurs
Design en ontwikkeling door Laarink Webdesign - Voetbalshirts door Hollandse Velden