vacatures 2019/2020

Zoals ieder seizoen zullen we tijdens de zomerstop weer op zoek gaan naar nieuw kader om de club verder te versterken. Als vereniging zijn we natuurlijk continu op zoek naar versterking maar hieronder volgt een overzicht van de vacatures die op dit moment het meest urgent zijn. 
  1. na 16 jaar voorzitterschap (met 1 jaar onderbreking) heeft Paul Suijkerbuijk aangegeven een stapje terug te doen na dit seizoen. We zijn dus op zoek naar versterking van het bestuur. In het bijzonder iemand die de club vertegenwoordigt naar buiten (als voorzitter). Lijkt je dit leuk, neem dan contact op met Paul (06 55 688 931) 
  2. Kantinebeheerder (tevens bestuurslid): Als beheerder ben je vooral verantwoordelijk voor de kantinebezetting. Indien mogelijk komen daar taken bij als : bestellingen en onderhoud. 
  3. trainer dames 1: Jan Dircken heeft aangegeven graag een stapje terug te doen als een nieuwe trainer wordt gevonden. Daar zijn we dus actief naar op zoek. 
  4. leden voor versterking van het jeugdbestuur. We dragen onze jeugdafdeling een warm hart toe, en daarom wordt er nogal wat georganiseerd voor de jeugdleden. Versterking is van harte welkom. 

Sponsoren

DGD Administratie- en Belastingadviseurs
schijf.eu
Design en ontwikkeling door Laarink Webdesign - Voetbalshirts door Hollandse Velden