Nieuws

Steun VV Schijf met de Rabobank Clubsupport

Ook dit jaar doet RKVV Schijf mee met de Rabo Club Support campagne van de Rabobank. Hierbij kan je ons een steuntje in de rug geven door vanaf 27 september op ons te stemmen.
Alleen om te kunnen stemmen moet je wel lid zijn van de Rabobank de Zuidelijke Baronie. Dus check of je al lid bent, en meld je anders aan voor 23 augustus, via:

www.rabo-clubsupport.nl/de-zuidelijke-baronie/lid-worden

AVG

In de bijlage vind u ons privacybeleid ter info. 

RKVV Schijf en Van Meer Schoenen verlengen samenwerking!

Onlangs werd bekend dat onze trouwe sponsor van VV Schijf, Van Meer Schoenen uit Sprundel, per 1 juli het sponsorcontract met 5 jaar gaat verlengen.
Als vereniging zijn we hier uiteraard ontzettend blij en dankbaar mee.
Bij Van Meer Schoenen kunt u terecht voor alle voetbalspullen waaronder de kledinglijn van VV Schijf. Op deze artikelen ontvang je maar liefst 25% korting!

Ton van Dongen keert volgend seizoen terug als trainer van dames 1

We zijn verheugd dat we een hernieuwde samenwerking aan gaan met Ton van Dongen. Bij Ton hangt de Schijf vlag alweer te wapperen. Na een jaartje afwezigheid (Moerse Boys) is Ton weer terug op het oude nest. 

Kaderdag 26 mei

Zoals ieder jaar sluiten we het voetbalseizoen weer gezellig af met een BBQ. Sponsoren & kaderleden mogen deze middag gratis BBQ'en, leden, vrienden en supporters van v.v. Schijf betalen een bijdrage. Kom jij ook? Meld je aan via activiteiten@vvschijf.nl

Donderdag 30 mei: Stan de Smidt familievoetbaltoernooi

Traditiegetrouw organiseren we op hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, het Stan de Smidt familievoetbaltoernooi. Teams bestaan uit minstens 7 personen, waarvan maximaal 3 gastspelers. Combinatiefamilies mag!

Geef je familie op door een mail te sturen naar activiteiten@vvschijf.nl !

Johan Kerstens

Met een groot ongeloof en vol verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van onze voetbalvriend Johan Kerstens. 
Al jaren een gewaardeerd (kader)lid  van onze vereniging, die altijd klaar stond voor onze club. Een man met een rood/geel hart, en een vrijwilliger in hart en nieren.  

Johan was naast leider van heren 5 ook nog actief als gastheer. Hij was vaak op de club te vinden en kon vooral enorm genieten van de gezelligheid tijdens wedstrijddagen, evenementen en het jeugdkamp. Het doet pijn om afscheid te moeten nemen van Johan, we gaan hem enorm missen. 

vacatures 2019/2020

Zoals ieder seizoen zullen we tijdens de zomerstop weer op zoek gaan naar nieuw kader om de club verder te versterken. Als vereniging zijn we natuurlijk continu op zoek naar versterking maar hieronder volgt een overzicht van de vacatures die op dit moment het meest urgent zijn. 

Notulen ALV 2018/2019

Hierbij de notulen van de laatste ALV (algemene leden vergadering) 

Pagina's

Sponsoren

DGD Administratie- en Belastingadviseurs
schijf.eu
Design en ontwikkeling door Laarink Webdesign - Voetbalshirts door Hollandse Velden