Nieuws

Donderdag 30 mei: Stan de Smidt familievoetbaltoernooi

Traditiegetrouw organiseren we op hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, het Stan de Smidt familievoetbaltoernooi. Teams bestaan uit minstens 7 personen, waarvan maximaal 3 gastspelers. Combinatiefamilies mag!

Geef je familie op door een mail te sturen naar activiteiten@vvschijf.nl !

Johan Kerstens

Met een groot ongeloof en vol verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van onze voetbalvriend Johan Kerstens. 
Al jaren een gewaardeerd (kader)lid  van onze vereniging, die altijd klaar stond voor onze club. Een man met een rood/geel hart, en een vrijwilliger in hart en nieren.  

Johan was naast leider van heren 5 ook nog actief als gastheer. Hij was vaak op de club te vinden en kon vooral enorm genieten van de gezelligheid tijdens wedstrijddagen, evenementen en het jeugdkamp. Het doet pijn om afscheid te moeten nemen van Johan, we gaan hem enorm missen. 

vacatures 2019/2020

Zoals ieder seizoen zullen we tijdens de zomerstop weer op zoek gaan naar nieuw kader om de club verder te versterken. Als vereniging zijn we natuurlijk continu op zoek naar versterking maar hieronder volgt een overzicht van de vacatures die op dit moment het meest urgent zijn. 

Notulen ALV 2018/2019

Hierbij de notulen van de laatste ALV (algemene leden vergadering) 

Nieuwjaarsborrel

Op zondag 6 januari vindt weer de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine. Zoals ieder jaar wordt er weer gezorgd voor een drankje en een hapje. DJ Sjol en Boje zullen de muziek verzorgen. Vanaf 14:00 zijn jullie van harte welkom!

Pak je kans om je medespelers, trouwe supporters, sponsoren en alle andere vrienden van v.v. Schijf een gelukkig en gezond 2019 toe te wensen. 

Namens de activiteitencommissie wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Dat het maar weer een gezellig en sportief jaar mag worden!

Contributie seizoen 2018-2019


Beste leden,

Binnenkort wordt de jaarlijkse contributie weer geïnd. In de algemene ledenvergadering van september 2018 is besloten om de contributie niet te verhogen. De contributie tarieven zijn als volgt: 
- Seniorenlid: 130 euro
- Commissielid: 100 euro
- A-jeugd (16 tot en met 18 jaar): 100 euro
- Jeugdlid: 70 euro
- Kaderlid: 70 euro
- 10 euro korting vanaf het 3e lid woonachtig op hetzelfde adres

Maandag 17 september 19:30 Algemene Ledenvergadering

Maandag 17 september is de jaarlijkse ledenvergadering. 
Hierbij vind je de notulen van vorig jaar. 

Jeugdindeling 2018/2019

De teams zijn ingedeeld. 
Jullie kunnen nu allemaal zien in welk team je volgend seizoen speelt. 

Zaalvoetbalcompetitie in Zundert

Zou jij graag naast het voetballen bij RKVV Schijf ook nog een balletje willen trappen in de zaal dan is er nog ruimte om mee te doen aan de zaalvoetbalcompetitie in Zundert. Momenteel zitten ze op 11 teams en zijn ze nog op zoek naar een team zodat ze  twee volledige competities kunnen vormen. Heb je interesse en wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Ricardo van Hasselt:
Tel: 0652646151
 

V.V. Schijf verheugd met nieuwe hoofdsponsor

RKVV Schijf heeft een nieuwe hoofdsponsor. ZNR uit Rucphen verbindt zich voor een periode van 5 jaar aan onze club. 
 
 

Pagina's

Sponsoren

schijf.eu
DGD Administratie- en Belastingadviseurs
Design en ontwikkeling door Laarink Webdesign - Voetbalshirts door Hollandse Velden