V.V. Schijf verheugd met nieuwe hoofdsponsor

RKVV Schijf heeft een nieuwe hoofdsponsor. ZNR uit Rucphen verbindt zich voor een periode van 5 jaar aan onze club.

De Zuid-Nederlandse Ramenfabriek is een belangrijke speler op het gebied van stalen ramen, deuren, gevels en daglichtconstructies.  Al in de ontwerpfase staat ZNR architecten bij met hun productkennis en pragmatische insteek. De klant- en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat ook aannemers optimaal worden ondersteund. Ontzorging vanaf de ontwerpfase tot en met de montage dus. Met producten van topkwaliteit is een sterke naam opgebouwd in de Nederlandse en Belgische bouwwereld. Naast de standaard ramen, deuren en gevels, is ZNR ook, door mee te denken met architecten en aannemers, in staat om constructieve oplossingen op maat te bieden.

VV Schijf bedankt de Zuid-Nederlandse Ramenfabriek voor hun financiële steun aan onze club.

Voorzitter Paul Suijkerbuijk en Jorn Jochems van ZNR schudden de hand op een prettige samenwerking.